"Stari gradski restoran, modernog duha"

 


Restoran sa najdužom tradicijom u Sokobanji. Prvi privatni restoran u Sokobanji, osnovan je daleke 1968. i od tada je ugostio hiljade banjskih gostiju. Od nedavno u ponudi i komforni apartmani u srcu grada.

Ovde možete probati najbolju hranu i piće iz istočne Srbije.


Župan restoran - neizostavna polazna tačka za dalje upoznavanje istočne Srbije.Restoran ŽUPAN je od 1968. do danas ugostio hiljade banjskih gostiju; glumce, političare, muzičare, sportiste i druge poznate ličnosti. U jelovniku ćete naći vrhunske specijalitete sa roštilja na ćumur, veliki izbor jela po narudžbini, svežu pastrmku, a u toku letnje sezone za ručak imate svakodnevni izbor od preko 15 najkvalitetnijih, domaćih kuvanih jela. Ljubazno osoblje će se postarati da svaka vaša želja bude ispunjena, a vrhunski klima uređaji obezbeđuju da u restoranu vlada večito proleće.Za Sokobanju ŽUPAN odavno nije običan restoran, on je Institucija.

Osim restorana, na udaljenosti od samo 50 metara od centra Sokobanje, ušuškana u tišini i zelenilu, moderno dizajnirana vila ŽUPAN, spremna je da primi goste u 6 vrhunski opremljenih,  trokrevetnih i četvoroktevetnih apartmana i 2 studija.


Kontakt:
mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: https://zupanapartmani.com/
facebook.com/zupan.rs
tel: 018 830325